Sadržaj:

Lucky Puggo: 4 koraka
Lucky Puggo: 4 koraka

Video: Lucky Puggo: 4 koraka

Video: Lucky Puggo: 4 koraka
Video: МОМО, но СУЩНОСТЬ 🔴 ENTITY - Хоррор игра 🔴 Новый Монстр в стремном доме 2024, Juli
Anonim
Lucky Puggo
Lucky Puggo
Lucky Puggo
Lucky Puggo

De Lucky Puggo je sistem koji je isključen iz kateta (ieters anders i een kat natuurlijk), ali bi trebalo da bude tafel. Želite li da pogledate 30 cm van Lucky Puggo -a u državi Stack Lucky Puggo i da ga presvučete ručno?

Nadahnuto za Luckyja Puggo je komponirao japanski "Maneki Neko" s čestog broja Lucky Cat. Het beeldje met de opgeheven linker- of rechterpoot brengt geluk volgens de Japanse legends. En omdat het katten moet verschrikken heb ik mijn variant van de Lucky Cat prirodno u de vorm van myjn favoriete hond gemaakt; de mopshond. Natuurlijk kun je zelf kiezen voor een wat stoerdere hond in je eigen ontwerp!

Korak 1: Korak 1: Materijal Verzamelen

De Lucky Puggo je radio sa senzorom sonara i susreo se sa zvučnicima koji su se oglasili na stazi, ali je detektirao i na udaljenosti od 30 cm od Lucky Puggo -a sa vratima na sredini servo servera ili sa armaturom.

De benodigde materialen zijn:

1x Arduino Uno

1x Oglasna ploča

1x servo motor

1x senzor sonara

9x Žice za kratkospojnike

Klei, peta veel klei…

Korak 2: Korak 2: Aansluiten

Korak 2: Aansluiten
Korak 2: Aansluiten

Sluit alles aan zoals ik heb aangegeven op de tekening.

Ako ste testirali senzor ili servo, to je osnovna ploča. Ali sve što je potrebno je da učinite nešto pogrešno ako ste vojnici za dodatni stevigheid. Ik heb er zelf voor gekozen om het op het motherboard te laten zitten en er een stevige behuizing omheen te bouwen zodat het met geen mogelijkheid kan verplaatsen.

Korak 3: Korak 3: Kôd

De code die ik heb gebruikt kun je hier vinden als bijlage. Ik heb de afstand ingesteld op <31 omdat m'n tafel niet zo heel groot is. Voel je vrij dit aan te passen naar de afstand die jij denkt nodig te hebben.

Korak 4: Korak 4: Behuizing

Korak 4: Behuizing
Korak 4: Behuizing
Korak 4: Behuizing
Korak 4: Behuizing
Korak 4: Behuizing
Korak 4: Behuizing

In deze stap laat ik zien hoe ik de arm en de behuizing heb gemaakt. De arm steek je uiteindelijk vrata je behuizing heen i maak je ogroman aan de servo.

Što je to što ste potvrdili da je oružje postavljeno, a da je stevig en toch soepel i da li je genoeg voor de servo?

(Prije 1, monteer alles in volgorde van de afbeelding van linkovi na rechts.)

1x servo (stap2)

1x ulaz M8 (unaprijed i na vrhu servo servera i na klipu)

1x Kogellager 8mm

2x Moer M8

2x zvono M8 za moertjes

1x dodatak kleinste formaat regenpijp

1x regenpijp met bocht (savršeno ili savršeno za vašu ruku)

Zet alles in elkaar in deze volgorde en resultaat zal er dan uitzien als afbeelding 2 van deze stap. Draai het geheel niet te strak aan, and wordt de armbeweging minder soepel en zal je servo het waarschijnlijk niet trekken.

Voor de behuizing heb ik een prullenbak van de action gebruikt. Daar heb ik mijn arduino en onderdelen in verstopt en met knex heb ik de servo widegezet. Snij uit de onderkant van de prullenbak een gat zodat de senzor er vrataheen past. Maak ook een gaatje waar jij je arm wilhebben en maak die precies zo groot als de kogellager zodat je die stevig huge kunt zetten met superlijm. Het geheel ziet er bij mij uit als afbeelding 3.

Nu het leukste gedeelte van het hele project; pak zo veel klei als je kunt bemachtigen (ik savjetnik fimo featherlight voor de kop en bepaalde delen van de arm) en maak om de prullenbak de behuizing van klei in welke vorm je maar zou willen. Ik koos dan voor een mopshond maar wees hierin vrij. Laat het 4 dagen drogen, likeje verf en tadàà! Je eigen Lucky Puggo!

Preporučuje se: